www.chatabana.sk
po slovensky in english Baňa turistaház az Alacsony Tátrában 
TU Chata Baňa  Cím:

 TU Chata Baňa
 976 96 Medzibrod
 Slovakia

 Tel.:
 +421 903 704686
 +421 902 708846

 E-mail:
 chata@chatabana.sk
Baňa turistaház

A Baňa turistaház Medzibrod község területéhez tarozik, és az Alacsony Tátrai Nemzeti Park festői szépségű völgyében található. Egyedüli épület ebben a völgyben. Előnyös fekvésének köszönhetően teljes nyugalmat és visszavonultságot biztosít látogatóinak. A turistaház 20 – 28 személy részére egész évben biztosít szállást, két-illetve négyágyas szobákban. Rendelkezésre áll még egy társalgó terem, konyha és a szálló gyönyörű környéke.

A látogatók étkezése egyéni, de érdeklődés esetén étkeztetést biztosítunk az előzetes megegyezés alapján. Az ár magába foglalja az ágyneműt, a higiéniai eszközöket, a fűtést és a melegvíz ellátást. A turistaház működésére gondnok felügyel, aki nem tartózkodik állandóan a szállóban.

A pihenésen és a tátrai természetben való tartózkodáson kívül lehetőség nyílik még könnyű és igényes turisztikára, kerékpártúrára, téli sportok űzésére (sífutás, lesiklás), erdei termések gyűjtésére, halászatra és vadászatra.

A turista szálló közelében felkereshetők a szomszédos falvak, a közeli kulturális és természeti nevezetességek: Medzibrod, Lučatín, Ľubietová, Hiadeľ, a Brusnoi fürdőhely, a Slovenská Ľupčai gótikus kastély. A közelben található Mýto pod Ďumbierom síközpont, valamint Tále sport-és rekreációs központ.

Egész objektum lefoglalása /éj: 250,- € NYÁR, 280,- € TÉL.

Megtekinteni az eddig szállásfoglalás.